SINT TEUNISMOLENWEG 48 H – 6534 AG NIJMEGEN
TELEFOON VERHUUR: 06 155 12 162
TELEFOON BALLONNEN: 06 312 80 826

Topfeestje.nl > Partytenten > Easy up partytent 6 x 6 meter huren

Easy up partytent 6 x 6 meter huren

115.00

Praktische informatie:
– Easy up partytent 6 x 6 meter, 36 m2 overdekte ruimte
– Viervoudig in hoogte verstelbaar. Maximale vrije doorloophoogte instelbaar van 180 tot 210 cm, maximale dakhoogte instelbaar van 300 tot 330 cm
– Professionele kwaliteit (wind & waterdicht)
– Incl. 16 zijwanden (4 x raam, 4 x deur 8 x dicht)
– Staat in 16 minuten
– Geschikt voor ± 48 personen staanplaatsen of 36 zitplaatsen
– Makkelijk in auto te vervoeren, mits de achterbank plat kan!

Info :
* Afhalen: Geen extra kosten.
* Bij bezorging binnen een straal van 20 km vanuit Nijmegen berekenen wij € 29.75 extra voor de bezorgkosten.
* Bij bezorging buiten de 20 km berekenen wij € 29.75 + € 0,50 per gereden km. (2 x heen en 2 x terug)
* Let op! Bezorgkosten worden berekend in het winkelwagentje.
Gerealteerde Producten

Wilt u een ruime en waterdichte partytent huren voor uw feest of evenement? Dan is onze easy up partytent van 6 x 6 meter wellicht de ideale oplossing. Deze tent is gemakkelijk op te zetten en biedt voldoende ruimte voor al uw gasten en meubilair.

Onze easy up partytent van 6 x 6 meter is eigenlijk vier tenten van 3 x 3 meter, die u door middel van de meegeleverde regengoot gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen tot één grote tent. Hierdoor heeft u alle flexibiliteit om de tent naar wens in te delen en kunt u deze ook opzetten op locaties met beperkte ruimte.

De prijs voor het huren van onze easy up partytent van 6 x 6 meter is gebaseerd op één huurdag en wordt als volgt berekend: dag 1 is de ophaaldag, dag 2 is de gebruiksdag (of dagen) en dag 3 is de retourneringsdag. Op zondag zijn wij helaas gesloten. Wanneer de ophaal-, gebruiksdag of retourneringsdag op een zondag valt, vervroegen of verlengen wij de huurperiode kosteloos met één dag.

Naast onze easy up partytent van 6 x 6 meter, bieden wij ook andere partytenten en feestartikelen aan die u kunt huren voor uw evenement. Voor extra warmte en sfeer kunt u bijvoorbeeld onze Patio heater (gas) of terrasverwarmer (elektrisch) huren. Beide zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenevenementen en zorgen voor een aangename temperatuur.

Bij Topfeestje.nl staan wij voor kwaliteit en service. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering van al onze producten en zorgen dat alles voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Onze medewerkers staan ook altijd voor u klaar om te helpen bij het opzetten en afbreken van de tent en om eventuele vragen te beantwoorden.

Scroll naar top