SINT TEUNISMOLENWEG 48 H – 6534 AG NIJMEGEN
TELEFOON VERHUUR: 06 155 12 162
TELEFOON BALLONNEN: 06 312 80 826

Topfeestje.nl > Partytenten > Easy up partytent 4.5 x 9 meter huren

Easy up partytent 4.5 x 9 meter huren

105.00

Praktische informatie:
– Easy up partytent 4.5 x 9 meter, 40.5 m2 overdekte ruimte
– Viervoudig in hoogte verstelbaar. Maximale vrije doorloophoogte instelbaar van 180 tot 210 cm, maximale dakhoogte instelbaar van 300 tot 330 cm
– Professionele kwaliteit (wind & waterdicht)
– Incl. 12 zijwanden (3 x raam, 3 x deur 6 x dicht)
– Staat in 12 minuten
– Geschikt voor ± 60 personen staanplaatsen of 45 zitplaatsen
– Makkelijk in auto te vervoeren, mits de achterbank plat kan!

Info :
* Afhalen: Geen extra kosten.
* Bij bezorging binnen een straal van 20 km vanuit Nijmegen berekenen wij € 29.75 extra voor de bezorgkosten.
* Bij bezorging buiten de 20 km berekenen wij € 29.75 + € 0,50 per gereden km. (2 x heen en 2 x terug)
* Let op! Bezorgkosten worden berekend in het winkelwagentje.
Gerealteerde Producten

Als je op zoek bent naar een grote partytent voor je evenement of feest, dan is onze Easy up partytent van 4.5 x 9 meter perfect voor jou! Deze tent is ideaal voor het hosten van grote groepen gasten, en het kan worden geplaatst als 3 tenten van 3 x 4.5 meter met behulp van de meegeleverde regengoot.

Bij Topfeestje.nl hebben we de Easy up partytent in ons assortiment opgenomen, omdat deze gemakkelijk op te zetten is en snel kan worden gemonteerd zonder het gebruik van speciaal gereedschap. Deze tent is ook zeer stabiel en stevig, en kan worden gebruikt voor vele soorten evenementen, zoals bruiloften, festivals, verjaardagen, en nog veel meer.

Wanneer je bij ons een Easy up partytent huurt, is het belangrijk om te weten dat al onze prijzen zijn gebaseerd op één huurdag en dat we de huurperiode als volgt berekenen:

Dag 1: Ophalen Dag 2: Gebruiksdag(en), deze dag(en) worden berekend Dag 3: Retourneren

Houd er rekening mee dat we op zondag gesloten zijn. Als de ophaal-, gebruiks- of retourdag op een zondag valt, verlengen of vervroegen wij de huurperiode kosteloos met één dag.

Bij Topfeestje.nl bieden we ook terrasverwarming aan voor extra comfort tijdens je feest. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Patio heater (gas) of Terrasverwarmer (elektrisch). Deze zijn perfect om je gasten warm te houden tijdens koudere dagen of avonden.

Reserveer nu online en huur onze Easy up partytent voor je volgende evenement of feest bij Topfeestje.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en je evenement tot een succes te maken.

Scroll naar top