SINT TEUNISMOLENWEG 48 H – 6534 AG NIJMEGEN
TELEFOON VERHUUR: 06 155 12 162
TELEFOON BALLONNEN: 06 312 80 826

Easy Up Partytent 3×3 meter huren

40.00

Praktische informatie:
– Easy up partytent 3 x 3 meter, 9 m2 overdekte ruimte
– Viervoudig in hoogte verstelbaar. Maximale vrije doorloophoogte instelbaar van 180 tot 210 cm, maximale dakhoogte instelbaar van 300 tot 330 cm
– Professionele kwaliteit (wind & waterdicht)
– Incl. 4 zijwanden (1 x raam, 1 x deur 2 x dicht)
– Staat in 5 minuten
– Geschikt voor ± 12 personen staanplaatsen of 9 zitplaatsen
– Makkelijk in auto te vervoeren, mits de achterbank plat kan!

 

Info :
* Afhalen: Geen extra kosten.
* Bij bezorging binnen een straal van 20 km vanuit Nijmegen berekenen wij € 29.75 extra voor de bezorgkosten.
* Bij bezorging buiten de 20 km berekenen wij € 29.75 + € 0,50 per gereden km. (2 x heen en 2 x terug)
* Let op! Bezorgkosten worden berekend in het winkelwagentje.
Gerealteerde Producten

Wil je een gemakkelijk te gebruiken partytent huren voor jouw evenement? Topfeestje.nl biedt de Easy Up Partytent 3×3 meter aan, die snel en eenvoudig kan worden opgezet. Met een afmeting van 3×3 meter is deze tent geschikt voor elk evenement, groot of klein.

Onze huurperiode werkt als volgt: dag 1 is de ophaaldag, dag 2 is de gebruiksdag(en) en dag 3 is de retourneringsdag. Wij zijn op zondag gesloten, dus als de ophaal-, gebruiks- of retourneringsdag op een zondag valt, vervroegen of verlengen wij de huurperiode kosteloos met één dag.

Onze Easy Up Partytent is perfect voor bruiloften, verjaardagsfeestjes, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Je kunt ook overwegen om onze Patio Heater (gas) of Terrasverwarmer (elektrisch) te huren voor extra comfort tijdens de koudere maanden. Deze producten zijn beschikbaar voor een samen verkoop met de Easy Up Partytent. Onze patio heaters en terrasverwarmers zijn veilig en gemakkelijk te gebruiken, en zorgen voor een aangename warmte, zodat jouw gasten het niet koud krijgen.

Reserveer nu de Easy Up Partytent 3×3 meter bij Topfeestje.nl voor een onvergetelijk evenement. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig schoongemaakt en onderhouden. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer informatie nodig hebt.

Scroll naar boven
Scroll naar top